Policija nije mogla da izdrži užasan smrad u stanu poznatog seksualnog prestupnika: Kada su otvorili zamrzivač, ugledali su najjeziviji prizor

Autor: Telegraf, Republika

Svet

04.09.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac u Velikoj Britaniji osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva dve žene, čija tela je držao u zamrzivaču u svom stanu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako javljaju britanski mediji, Zahid Junis (36) usmrtio je Henrijet Žuš (24) i Mihrikan Mustafu (38), inače majku troje dece. Navodi se da će služiti najmanje 38 godina zatvorske kazne.

Žuš je nestala u avgustu 2016, a Mustafa u maju 2018. godine. Kako piše “Independent”, njihova tela pronađena su aprila prošle godine u zamrzivaču u Junisovom stanu.

Junis, koji je ranije osuđivan za seksualne prestupe, priznao je da je stavio žene u zamrzivač, ali nije priznao da je odgovoran za ubistvo.

Porota je došla do odluke posle 16 sati većanja. Sestra jedne od žrtava, Mel Mustafa, samo je kratko odgovorila.

 

- Hvala ti Bože, hvala ti.

Kako javlja “Skaj njuz”, žrtve su neko vreme živele kao beskućnice, a navodno su imale problem i sa drogom.

Prema navodima ostrvskih medija, policija je došla u Junisov stan pošto je stigla prijava da je nestao. Kada su pripadnici organa reda ušli u njegov dom, osetili su užasan miris, a zatim su u zamrzivaču pronašli tela nestalih žena.

Obdukcijom je otkriveno da su obe žrtve imale preko 50 unutrašnjih i spoljnih povreda i nekoliko fraktura rebara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading