SKANDAL: Oficiri šmrkali kokain i organizovali orgije u nuklearnoj podmornici!

Autor: Republika

Svet

28.10.2017

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet članova posade podmornice na nuklearni pogon "Vidžilent" otpušteno je iz mornarice nakon što su rezultati ispitivanja pokazali da su pozitivni na prisustvo kokaina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Palo češljanje mornarice
Rezultati obaveznih narko-testova obavljenih na članovima posade "Vidžilent" ukazali bili su pozitivni kod devet mornara.

- Ne tolerišemo upotrebu narkotika među mornarima. Oni koji su bili pozitivni ne ispunjavaju visoke standarde i suočeni su sa otpustom iz službe - navodi se u saopštenju britanske mornarice.

Posada podmornice, naoružane sa 16 interkontinentalnih balističkih raketa sa termonuklearnim bojevim glavama, sumnjiči se za organizaciju zabava uz korišćenje narkotika, dok je jedan od mornara snimljen kako vodi ljubav sa prostitutkom pored bazena.

Britanski dnevnik "Dejli mejl" navodi da su rezultati pokazali da su mornari koristili kokain, a prenose naše agencije.

Podmornica "Vidžilent" nedavno je pominjana tokom skandala zbog ljubavne afere između muškog i ženskog člana posade.

Jedan oficir će se naći pred sudom zbog samovoljnog odlaska kod svoje devojke.

Na kraju, oko 10 odsto posade je napustilo podmornicu zbog "najvećeg seks-skandala“ u istoriji Ratne mornarice Velike Britanije.

Podmornica "Vidžilent“ pripada klasi "Vengard“. Na četiri podmornice tog tipa raspoređen je čitav nuklearni potencijal Ujedinjenog Kraljevstva. One ulaze u sastav 1. Divizije podmornica Kraljevske vojne baze Klajd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading