Devojku (20) su lekari proglasili mrtvom, a onda je ona u vreći otvorila oči!

Autor: Novosti, Republika

Svet

25.08.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada žena iz predgrađa Detroita koja je proglašena mrtvom i iz svog doma prebačena u pogrebni dom, otvorila je oči baš u trenutku kad je trebalo početi njeno balzamovanje, prenosi Gardijan, pozivajući se na Asošijeted Pres.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Upravo su trebali početi isisavati krv iz njenog tela, da budem iskren, kazao je Džefri Figer, pogrebnik kojeg je unajmila porodica nesrećne Timeshi Bičam.

I vatrogasci okruga Sautfild potvrdili su da su i oni učestvovali u bizarnom sledu događaja koji se odigrao u nedelju uveče kad je u dom Bičampovih pozvana hitna pomoć jer 20-godišnjakinja nije reagovala ni na kakve nadražaje.

Ekipa hitne pomoći ju je oživljavala 30-ak minuta tokom čega su bili u konstantnoj vezi s doktorom u bolnici. On je "proglasio smrt" na osnvou onoga što je čuo od ekipe na terenu.

Medicinski istražitelj okruga Oukland rekao je da telo može da bude predato porodici bez obdukcije.

 

Ipak, tada je došlo do zaprepašćujućeg otkrića u pogrebnom domu Džejms H. Koul: žena je i dalje bila živa sat vremena nakon što je proglašena smrt.

- Naši zaposleni potvrdili su da je disala i pozvali hitnu pomoć, rekli su iz pogrebne ustanove.

- Najstrašnije od svega je to što su se upravo pripremali da je balsamuju kad je iznenada otvorila oči. Otvorili su vreću s telom i videli Timešu kako ih gleda.

U poneđeljak uveče Timeša Bičam bila je u kritičnom stanju, ali živa, kazao je Brajan Tejlor, pr bolnice u Detroitu.

 

- Srce mi se slama. Neko je moje dete proglasio mrtvim, a da uopšte nije bila mrtva, rekla je Timešina majka Erika Latimor.

U toku je istraga koja bi trebalo da pokaže kako je došlo do ove strašne zabune i da li su vatrogasci i hitna pomoć sledili sve potrebne procedure.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading