Roditelji iz BiH pretukli ćerku zbog veze s momkom iz Srbije: Polomili joj rebro i obrijali do glave?!

Autor: Tanjug

Svet

21.08.2020

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedamnaestogodišnju devojku islamske veroispovesti poreklom iz Bosne i Hercegovine u Francuskoj je pretukla njena porodica nakon što su saznali da je u vezi s momkom, hrišćaninom iz Srbije, pišu francuski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Iako su različite vere, to ih nije sprečilo da imaju savršenu vezu.

Budući da se njena porodica nije slagala s njihovom vezom, devojka je pobegla od roditelja i s momkom započela zajednički život, prenosi portal Kliks pisanje francuskog portala “L''Est Républicain”.


Nekoliko dana kasnije odlučili su da posete njene roditelje.

Međutim, situacija je ubrzo eskalirala. Roditelji su odveli devojku u sobu i počeli da je tuku, a momak je odmah pozvao policiju. Kako navode francuski mediji, roditelji su je zajedno s njenim ujakom i tetkom tukli po licu i telu, a potom su joj obrijali glavu.

Kada su čuli policiju, roditelji su pokušali da sakriju nesrećnu devojku ali ju je policija pronašla i hitno smestila u bolnicu. Roditelji su devojci slomili rebro i napravili brojne modrice po telu.

- Svo četvoro su optuženi za nasilje nad maloletnom osobom - potvrdila je Margaret Parieti iz Tužilaštva u Besansonu.

Devojka se trenutno nalazi pod sudskom zaštitom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading