NOKAUT: Tramp ocrnio Bajdena u NJEGOVOM RODNOM GRADU

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.08.2020

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je svog rivala Džoa Bajdena tokom posete Pensilvaniji i njegovom rodnom mestu, samo nekoliko sati pre nego što je bivši potpredsednik prihvatio predsedničku nominaciju svoje stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

Trampov govor, koji je nastojao da istakne „pola veka kako Džo Bajden izneverava Ameriku", takođe je imao za cilj da podigne podršku republikanskom predsedniku u toj državi, što bi moglo biti ključno za pobedu na ponovnim izborima u novembru, piše Rojters.

- Napustio je Pensilvaniju. Napustio je Skranton - rekao je Tramp stotinama pristalica okupljenih na periferiji Skrantona, gde je Bajden rođen.

 


- Ali proveo je poslednjih pola veka u Vašingtonu, rasprodajući našu zemlju i uzimajući nam radna mesta i puštajući ostale zemlje da nam kradu posao. Meksiko, Kina, svi oni - rekao je Tramp.

Tramp je 2016. osvojio Pensilvaniju sa samo 45.000 glasova razlike, obećavši da će vratiti poslove nazad u ekonomski zapuštenu regiju. Ali, prema nedavnim anketama, on tamo zaostaje Bajdenom za oko šest procenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading