STRAVIČAN UDES U SLOVAČKOJ: Nastradalo četvoro dece, vatrogasci plakali dok su ih izvlačili iz olupina!

Autor: Republika

Svet

20.08.2020

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovački vatrogasci su izvlačili tela iz kombija koji je nakon sudara sleteo sa puta, svi su veoma potreseni.

RepublikaFoto: youtube.com/luboko87
Foto: Ilustracija

Pet osoba, među kojima je i četvoro dece poginulo je u sredu u sudaru dva kombija na putu blizu mesta Liptovski Trnovec u Slovačkoj.

Do nesreće je došlo kada su se, iz još neutvrđenih razloga, sudarila dva kombija marke "folksvagen" na regionalnom putu.

U kombiju sa slovačkim registarskim oznakama bilo je devetoro putnika, među kojima petoro dece, dok je u kombiju nemačkih registarskih oznaka bilo troje odraslih.

Nakon udarca, kombi u kom su bila deca sleteo je sa puta, a vatrogasci su po dolasku na mesto nesreće zatekli jeziv prizor.

- Naši pripadnici su preduzeli sve mere kako bi pomogli povređenima i pružili im neophodnu pomoć. Nažalost iz kombija su izvukli četvoro mališana kojima nije bilo spasa. Scene su bile stravične, naši vatrogasci su veoma potreseni - rekla je portparolka tamošnjeg vatrogasnog društva.

U nesreći je život izgubio i muškarac (43), dok su ostali zadobili lakše telesne povrede. Oni su hitno prevezeni u bolnicu, gde ih je pregledao i psiholog jer su doživeli veliku trumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading