(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZUBAR ZAMALO DA DOBIJE SRČKU OD OVOG PRIZORA!

Autor: Republika

Svet

27.10.2017

04:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom zubaru u Indiji dogodila se prava noćna mora nakon što mu je naređeno da pregleda pacijenta u čijim ustima se "nešto miče".

RepublikaFoto: pixabay.com
Zubar iz Indije nije mogao da poveruje sa čime ima posla/Foto: Ilustracija

Začuđeni stomatolog prišao je pacijentu i polako povukao donju usnu, ali ono što je ugledao unutra zgrozilo bi i one sa najjačim želucem. U ustima se migoljilo na stotine lepljivih crva!

Kako Daily Mail navodi, dijagnoza pacijenta nije zvanično saopštena, ali pretpostavlja se da se radi o mijazi, parazitarnoj infekciji kože i sluzokože uzrokovane larvama muva. Larve dospevaju u organizam čoveka ujedom muva koje se hrane krvlju domaćina.

Larve se zatim razvijaju i sazrevaju, a u poslednjem stadijumu sazrevanja napuštaju domaćina i dospevaju u zemlju. Muve, naime, polažu jajašca na oštećenu kožu, pogotovo u rane, iz kojih se razvijaju larve izazivajući vrlo bolne upale, a mogu da prodru i u telesne šupljine i unutrašnje organe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading