Poznato koliko je PUTIN ZARADIO od politike! Nikad nećete pogoditi!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

14.08.2020

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin zaradio je 2019. godine 133.400 dolara, a premijer Mihail Mišustin 249.700 dolara, pokazuju zvanični podaci objavljeni na sajtu Kremlja i ruske vlade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Putin je 2018. godine prijavio prihod od 118.600 dolara. Putinova imovinska karta ostaje nepromenjena. On poseduje stan od 77 kvadrata, garažu od 18 kvadrata, dva stara modela automobila marke Volga GAZ M21, kao i terensko vozilo Niva i kamp prikolicu Skif.

Ruski predsednik trenutno kao šef države koristi stan od 153 kvadrata i garažu od 18 kvadrata. Sva njegova imovina nalazi se u Rusiji.


Kada je reč o prihodu premijera Mišustina, on je stečen tokom rada u Federalnoj poreskoj upravi i na osnovu depozita ranije zarađenih sredstava, prenosi TASS.

 

 

 


Prema objavljenom dokumentu, Mišustin nema sopstvenu imovinu, već koristi državni stan od 141 kvadrata zajedno sa suprugom i maloletnim detetom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading