Grčka policija u kontroli poštovanja mera na ostrvima

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.08.2020

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje koronavirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Code3Paris
Foto: Ilustracija

Na Parosu je inspekcija obišla noćne klubove od kojih je jedan zatvorila na 15 dana, jer je u njemu bilo više gostiju od dozvoljenog broja. Izdata je i novčana kazna od 3.000 evra. Uhapšeno je pet osoba zbog buke, prenosi ANA.

Na Mikonosu je uhapšen italijanski državljanin koji je organizovao žurku u kući na kojoj je bilo previše ljudi. Policija je proveravala da li se devet barova na plaži i 17 barova i klubova pridržava propisanih mera.

Dve osobe su uhapšene pošto nisu imale dozvolu za postavljanje ležaljki na plažu, i još šest pojedinaca zbog stvaranja buke.

Na Santoriniju su privedene tri osobe, takođe zbog remećanja javnog reda i mira, a posle inspekcije sedam barova i klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading