(VIDEO) ODNOSI SA DEMONIMA I VEŠTICAMA, DNK VANZEMALJACA: Doktorka ŠOKIRALA svet i oduševila Trampa

Autor: Republika, Blic

Svet

29.07.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije u toku nedelje, nekoliko lekara okupilo se na stepenicama Vrhovnog suda Sjedinjenih Država i ponovo promovisalo dezinformacije o KOVID-19, uključujući tezu da hidroksiklorokin ublažava simptome korona virusa, što su stručnjaci već odbacili, i opasnu ideju da ne treba da nosimo zaštitne maske ako želimo da suzbijemo širenje korona virusa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vanzemaljac (Ilustracija)

Snimci njihovih govora ubrzo su uklonjeni sa društvenih medija zbog promovisanja lažnih informacija, ali pre toga su ih gledale i delile desetine miliona ljudi, uključujući i predsednika Sjedinjenih Država.

Ono što je zanimljivo jeste to da su od spomenutih desetak lekara dvoje oftalmolozi - stručnjaci za bolesti očiju. Među medicinarima koji su se okupili ispred Vrhovnog suda, bila je pedijatarka i pastorka Stela Imanuel, čija se medicinska praksa nalazi u istom trgovačkom centru u Teksasu kao i njena crkva "Firepower Ministries".

 

Imanuel je rekla kako je hidroksiklorokinom lečila već stotine pacijenata i da ljudi ne moraju da nose maske jer već imamo lek za KOVID-19, a tu njenu tvrdnju retvitovao je i Donald Tramp. Lek je promovisala u videu koji je kasnije uklonjen sa "Fejsbuka", Tvitera" i "Jutjuba". Tramp je impresioniran njenim govorom, naglašavajući na Tviteru da ga svakako treba pogledati, piše "Index.hr".

"Neplodnost je izazvana snovima o seksu sa demonima i vešticama"

Imanul je takođe rekla da ginekološke probleme poput cista, endometrioze i neplodnosti prouzrokuju snovi u kojima postoji duhovni seksualni odnos sa demonima i vešticama.

- Mnoge žene redovno pate od astralnog seksa. Astralni seks je sposobnost projektovanja nečijeg duha u telo žrtve. Ova praksa je veoma česta među satanistima. Oni napuštaju svoja fizička tela i projektuju svoja duhovna u one žrtve sa kojima žele imati seksualni odnos.

 

Biografija kontroverzne pedijatarke

Stela Gvandiku-Ambe Imanuel pohađala je protestantsku srednju školu na Baliju, a potom je studirala medicinu na Univerzitetu Kalabar u Nigeriji. U SAD se preselila 1992. godine, piše BBC. Pedijatrijsku karijeru započela je na klinici u Luizijani, a od 2006. godine je stažirala na Medicinskoj i terapijskoj klinici Rafa. Pre osam meseci dobila je dozvolu za bavljenje medicinom u Teksasu.

 

Pastorka je u crkvi "Fire Power Ministries" u Hjstonu koju je sama osnovala, a u svojim propovedima iznosi teorije zavere, uključujući gej agendu, sekularni humanizam, iluminate i demonski Novi svetski poredak. Napisala je i nekoliko knjiga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading