TINEJDŽERI UBILI ČOVEKA, PA SE POČASTILI U "MEKU"

Autor: blic.rs, Republika

Svet

24.10.2017

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petoro tinejdžera optuženo je za ubistvo bez predumišljaja nakon što je kamen koji su bacili sa nadvožnjaka u Mičigenu razbio šoferšajbnu kombija i usmrtio putnika, preneo je Čikago tribjun.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nakon što su ubili čoveka kamenom, otišli su u "Mekdonalds"

Nakon što su pobacali kamenje, tinejdžeri su se odvezli u "Mekdonalds", gde su jeli.

Tinejdžerima starosti 15-17 godina sudiće se kao odraslima.

Putnik Ken Vajt je usmrćen, a nekoliko drugih vozila oštećeno je kamenjem koje su bacali tinejdžeri na auto-putu u opštini Vijena, oko 130 kilometara severno od Detroita. Policija je pronašla 20 kamenova razbacanih po auto-putu, od kojih je jedan imao skoro 10 kilograma.

Ne mogu da verujem da je ovo bilo namerno. Ovo je bio razuzdani čin koji je doveo do nečije smrti – izjavio je tužilac okruga Dženesi Dejvid Lejton, dodajući da je to, prema mičigenskom zakonu, ubistvo bez predumišljaja.

Tinejdžerima prete i optužbe za zaveru i uništavanje imovine.

Ken Vajt (32) iz Maunt Morisa, otac četvoro dece, putovao je kući s posla kad mu je kamen težak tri kilograma pogodio kombi. Oštećeno je najmanje četiri vozila, naveo je Čikago tribjun.

Nema pobednika. Mladi ljudi su optuženi po kriminalnoj osnovi. Deca su izgubila oca, sve porodice su zavijene u crno – rekao je šerif Robert Pikel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading