(VIDEO) Sa maskom starca, potresao Ameriku: Na veoma vešt način uz prevaru došao do OGROMNOG BOGATSTVA!

Autor: srbijadanas.com, republika.rs

Svet

25.07.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noseći masku, uz falsifikovanu vozačku dozvolu i lažne podatke, Amerikanac je opljačkao više od 100.000 dolara iz kazina u Mičigenu i Kansasu.

RepublikaFoto: youtube.com/ClickonDetroit
Foto: Ilustracija

Kako navode federalni tužioci u SAD-u, 55-godišnji Džon Koleti čak je išao toliko daleko da se maskirao u starijeg čoveka kako bi izbegao bilo kakvu sumnju.

On je ilegalno pribavio lične podatke drugih ljudi, a zatim falsifikovao njhove vozačke dozvole kako bi povlačio sredstva s njihovih bankovnih računa putem kioska za samoposluživanje u kockarnicama, navodi se u saveznoj krivičnoj prijavi.

 

Na ovim kioscima od korisnika se traži da stave svoju vozačku dozvolu i poslednje četiri cifre njihovog broja socijalnog osiguranja i broja telefona pre nego što sredstva za proveru mogu biti povučena. 

Svaka Koletijeva žrtva ranije je bila upisana u kisoku kako bi imala svoj bankovni račun povezan s profilom u "VIP programu za Global Pejments". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading