TRAŽI SE SERIJSKI UBICA SA FLORIDE: Lovi žrtve noću, ali to nije ono najgore!

Autor: Republika

Svet

24.10.2017

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici, a već je ponuđena nagrada od 25.000 dolara za informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Motivi ubistva još nisu utvrđeni

Vlasti su zabrinute, jer su tri osobe ubijene u istom komšiluku - Seminol hajts - i sve tri su same hodale noću.

Policija veruje da je prva žrtva, Bendžamin Mičel (22) ubijen 9. oktobra, druga žrtva, Monika Hofa (32), pronađena je 11. oktobra, dok je treća žrtva, Entoni Najboa (20), pronađen prošlog petka, 20, oktobra.


Motivi ubistava još nisu utvrđeni, saopštio je šef policije Tampe, Brajan Dugan na konferenciji za novinare.

Na pitanje o tome da li se radi o mogućem serijskom ubici, rekao je da je jasno da su ubistva povezana, prenosi En-Bi-Si njuz (NBC news), piše Tanjug.

- Blizina i vremenski okvir ubistava ukazuju da su bez sumnje (ubistva) povezana. I dalje prolazimo kroz dokaze - kazao je Dugan.

Policija Tampa beja upozorila je građane da budu na oprezu, ali je Dugan naglasio i da grad odbija da bude "talac" ubice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading