ŠOKANTNA ODLUKA POZNATE DRUŠTVENE MREŽE: Tviter zataškava SATANIZAM i PEDOFILE samo da sruši Trampa i progura Bajdena!

Autor:

Svet

23.07.2020

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maske su pale - Džozef Bajden (77), glavni protivkandidat Donalda Trampa (74) na novembarskim izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, deo je ekipe satanista i pedofila, odnosno američke "duboke države", koja ne bira sredstva da svrgne aktuelnog šefa Amerike i ponovo svoja zla provodi u dela na tom kontinentu, ali i u celom svetu!

Na njihovoj strani je de fakto i Tviter, jedna od najkorišćenijih i planetarno najuticajnijih društvenih mreža, koja je donela odluku da ukine naloge koji se bave Q-anonom, odnosno argumentovanim saznanjima i objavama ove organizacije koja razotkriva mračne tajne vladara sveta, čiji je deo, očigledno, i sam Džo Bajden. Q-anon je, između ostalog, tvrdio da su članovi Demokratske stranke umešani u međunarodne zločinačke organizacije, a njihovi se sadržaji naširoko prenose na društvenim mrežama poput Fejsbuka, Tik-toka, Jutjuba i već pomenutog Tvitera.

- Jasno smo istakli da nećemo dozvoliti da ponašanje na Tviteru rezultira nasiljem u stvarnom životu. Vlasnici naloga koji budu kršili propisana pravila ili oni koji pokušaju da se registruju na više različitih naloga da bi izbegli prethodne suspenzije biće permanentno suspendovani - obrnuo je tezu, kao i obično, Tviter u zvaničnom obrazloženju najnovije odluke i objavio da je već 7.000 naloga ukinuto, a da se razmatra još 150.000 zabrana korišćenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Podsetimo, Srpski telegraf je sredinom juna imao serijal tekstova o filmu "Pad kabale", u kojem je jasno obrazloženo, uz fotografije i dokumenta, kakva su zlodela za vreme svoje vladavine činili Hilari i Bil Klinton, Barak Obama, papa Benedikt, Džon Podesta (šef kampanje Klintonovih, prim. aut.), Džordž Soroš i mnogi drugi, a što bi očigledno nastavio i Bajden ukoliko bi se dokopao vlasti u najmoćnijoj zemlji sveta. Preneli smo iz filma detalje kako su u Holivudu jeli ljudsko meso i pili ljudsku krv, koje su pedofilske šifre koristili za "naručivanje" i iskorišćavanje dece, kako su orgijali u slavu sotone i u Vatikanu slavili Lucifera, pa sve do toga da je upravo Q-anon, koji je od sada zabranjen na Tviteru, otkrio koje dinastije bogataša i moćnika upravljaju planetom i da je upravo Džordž Soroš platio najezdu migranata.

Foto: Republika
SRPSKI TELEGRAF 13.-14. JUN

U istom serijalu najavljen je i konačni obračun Donalda Trampa i Vladimira Putina protiv globalista širom sveta. Navodno, šef Amerike je proširio i nadogradio zatvor u Gvantanamu jer se očekuje da upravo zbog ovih navoda 100.000 optužnica bude otpečaćeno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

Inače, ovo nije prvi put da Tviter javno staje na stranu Bajdena u predizbornoj bici sa Trampom. Nekoliko puta su zabranili i sadržaj koji je on objavio na toj društvenoj mreži, gde ima oko 84 miliona pratilaca, ali ni on ne sedi skrštenih ruku.

- Velike tehnološke kompanije pokušavaju da pred izbore iskoriste svoju moć i da "više nema slobode" ako uspeju u tome. Nikada neću dozvoliti da se to dogodi! Probali su jako i 2016, ali su izgubili. Sada su potpuno poludeli. Strogo ćemo ih regulisati ili potpuno ugasiti. Ostanite uključeni - napisao je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading