BESMISLENA IDEJA: Brenerom palio paukove pa ZAPALIO KUĆU

Autor: Republika

Svet

22.10.2017

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina paukove ubija novinama ili nekom drugom i proverenom metodom, ili ih izbaci iz kuće, ali to nije bilo dovoljno za ovog čoveka koji je odlučio da ih ubije plamenom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mora da su mu paukovi došli glave

Kada je ispod svoje kuće primetio paukove i njihove mreže, muškarac iz Tusona u saveznoj američkoj državi Arizoni prošle nedelje je odlučio da ih uništi ručnim brenerom.

Ukoliko mislite da je to bila pouzdana najava katastrofe, u pravu ste.

Lokalni vatrogasci su naime oko 21 sat primili dojavu suseda o gustom dimu koji se širio iz montažne kuće, a kada su se pojavili na licu mesta, zatekli su muškarca koji je palio paukove mreže i nekoliko njegovih suseda kako iz zapaljenog doma iznose njegovu majku, piše KVOA.

Starica je pri tome zadobila samo lakše povrede, a u požaru, srećom, niko nije teže stradao. Požar su gasila 23 vatrogasca kojima je trebalo 11 minuta da ga ugase, a predstavnik vatrogasaca za medije je odmah izjavio da se sumnja kako je požar uzrokovalo paljenje paukovih mreža ručnim brenerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading