Otvorena Pandorina kutija! Tramp šalje Klintonove iza rešetaka

Autor: Republika

Svet

03.07.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp krenuo je u kontraofanzivu protiv "duboke države", koja je raspirivanjem krize oko koronavirusa i rasnim nemirima pokušala da progura demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena, pošto bi hapšenje podvodačice pedofila Džefrija Epstajna moglo u zatvor da otera pedofilove prijatelje Klintonove.

RepublikaFoto: fotomontaža/Tanjug/AP/pixabay.com
Klintonove Tramp šalje iza rešetaka

Sve je počelo krajem prošlog meseca, kada je Tramp otpustio tužioca Južnog okruga Njujorka Džefrija Bermana, nakon što je ovaj otezao istragu u vezi s Epstajnom i, umesto toga, vodio istrage protiv saradnika šefa Bele kuće.

To što je u odbranu Bermana, koji je odbio da se sam povuče sa funkcije, odmah stala predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa i jedna od čelnica demokrata Nensi Pelozi, koja je bliska sa Hilari i Bilom Klintonom, odmah je pokazalo koga je tužilac štitio.

Hilari u satanističkom "Picagejtu"

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Vikiliks je 2016. objavio mejlove Džona Podeste, menadžera kampanje Klintonove, koja je tada bila Trampov rival u trci za Belu kuću. Prema teoretičarima zavere, u mejlovima se nalaze šifrirane poruke koje povezuju Klintonovu i vrh Demokratske partije, koji su, kao mreža satanista i pedofila, silovali decu u restoranima i picerijama po Americi.

Londonski Telegraf piše da je Bermanove slučajeve odmah preuzela njegova zamenica Odri Straus i "brzinom munje" ova nova tužiteljka odlučila je da uhapsi Žislen Maksvel, članicu visokih krugova britanskog društva, optuženu da je podvodila maloletnice za pedofila Epstajna. Ona bi mogla da bude osuđena na 35 godina zatvora, ali verovatno će dobiti manje ako bude sarađivala sa tužilaštvom i optužila ostale članove pedofilskog lanca.

KRILA SE NA IMANJU

Maksvelova, koja je godinama živela sa Epstajnom i često je s njim putovala po svetu, uhapšena je u Nju Hempširu. U ovoj američkoj saveznoj državi već nekoliko meseci živela je na imanju od više od 630.000 kvadratnih metara, koje je u decembru prošle godine za milion dolara kupila kompanija čije je ime skriveno. FBI je utvrdio da se Maksvelova, koja ima barem 15 bankovnih računa, za poslednjih godinu dana, od trenutka hapšenja Epstajna u julu prošle godine, selila najmanje dva puta, koristila mobilni telefon pod lažnim imenom i takođe primala robu pod izmišljenim identitetima. Epstajn je prošlog avgusta pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji, a forenzičar je kao uzrok smrti naveo samoubistvo, iako se sumnjalo da je ubijen kako ne bi otkrio druge članove pedofilskog lanca.

Smenjen tužilac koji je bio pod kontrolom "duboke države", nova tužiteljka naredila privođenje Žislen Maksvel, koja je snabdevala maloletnice za orgije na Epstajnovom ostrvu

Slučaj Epstajna privukao je pažnju svetske javnosti nakon kontroverzne odluke suda u Floridi iz 2008. da ga oslobodi federalnih optužbi za zlostavljanje maloletnica na bogataševom privatnom ostrvu na Devičanskim ostrvima, gde su Klintonovi i brojne druge poznate ličnosti poput britanskog princa Endrua putovali Epstajnovim mlaznjakom boing 727, bizarnog nadimka "Lolita ekspres". Epstajn je tada dobio samo 13 meseci kazne u okružnom zatvoru zbog podsticanja na prostituciju, ali je većinu dana provodio u svojoj kancelariji koja je bila blizu zatvora.

SLEDEĆI PRINC ENDRU

Optužbe na račun Epstajna pojavljivale su se povremeno narednih godina, kao na primer 2014, kada je sajt Politiko objavio tvrdnju Virdžinije Roberts Đufre, koja je ispričala da je sa 17 godina upoznala Maksvelovu i Epstajna, da bi potom pružala seksualne usluge njemu i njegovim prijateljima, među kojima je bio i princ Endru, što je sin kraljice Elizabete Druge negirao. Nova njujorška tužiteljka Strausova objavila je juče da bi želela da princ Endru dođe u SAD i "popriča" sa njima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Endru

Prinčev advokatski tim odmah je reagovao saopštenjem da je on "zaprepašćen" i da je tokom prošlog meseca dvaput sam kontaktirao američko ministarstvo pravde, ali da nije dobio nikakav odgovor.

EKIPA IZ "LOLITA EKSPRESA"

DŽEFRI EPSTAJN - Američki bogataš i pedofil, prvobitno 2008. oslobođen federalnih optužbi za zlostavljanje maloletnica na privatnom ostrvu, gde su Klintonovi i princ Endru putovali Epstajnovim mlaznjakom boing 727, bizarnog nadimka "Lolita ekspres". Ponovo je optužen i uhapšen u julu 2019, mesec dana kasnije pronađen mrtav u pritvoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džefri Epstajn

ŽISLEN MAKSVEL - Članica visokih krugova britanskog društva, optužili je da je podvodila maloletnice za Epstajna i njegove prijatelje. Nakon njegovog hapšenja godinu dana krila se po SAD koristeći lažna imena, uhapšena na imanju u Nju Hempširu, koje je za milion dolara prošlog decembra kupila kompanija čije je ime skriveno.

BIL KLINTON - Bivši predsednik SAD često je sa suprugom Hilari i Maksvelovom putovao na ostrvo u vlasništvu Epstajna, u čijoj kući se nalazila i slika Klintona u ženskoj haljini i cipelama sa štiklama. Snimljen je sa devojkama za zabavu, koje je Maksvelova obezbeđivala.

PRINC ENDRU - Problematičnog sina britanske kraljice Elizabete Druge je Virdžinija Roberts Đufre (37) optužila da ju je prisilio na seks kada je imala 17 godina.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading