Jeziva pucnjava u Šarloti: Leš leži nasred puta

Autor: Tanjug, Republika

Svet

22.06.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su ubijene, a 12 je povređeno u pucnjavi i udesima tokom improvizovane ulične zabave u Šarlotu, najvećem gradu savezne američke države Severne Karoline, izjavio je zamenik šefa lokalne policijske stanice Džoni Dženings.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesto gde se dogodila pucnjava

U saopštenju lokalne policije navodi se da je nekoliko napadača ispalilo desetine metaka u ljude koji su se okupili na zabavi, prenosi CNN.

Kako navodi policija, policajci su reagovali pola sata nakon ponoći, nakon što im je javljeno da je jedan pešak povređen, a onda su čuli pucnjavu.

Kada su izašli na lice mesta, zatekli su jednu ženu kako leži nasred puta s prostrelnom ranom. Ona je preminula na licu mesta.

Policija navodi da je u pucnjavi ranjeno još osam osoba, od kojih je jedna preminula.

Pucnjava se dogodila na putu Bitis Ford, u severnom delu grada, navodi policija dodajući da je još pet osoba povređeno kada su na njih naletela vozila, ali one nisu životno ugrožene.

Ogranak CNN-a WBTV prenosi da se stotine ljudi nalazio na improvizovanoj zabavi na ulicama Šarlota.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading