(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Kompletan snimak ubistva Afroamerikanca u Atlanti: Pogledajte šta je prethodilo reakciji policije!

Autor: Republika

Svet

14.06.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaji koji su vodili do ubistva Afroamerikanca Rejšarda Bruksa (27), zbog kojih je buknuo novi talas anti-rasističkih protesta u SAD i Atlanti gde se ubistvo dogodilo, zabeleženi iz više uglova.

RepublikaFoto: facebook.com/RT
Deo iz kompletnog snimak onoga što je prethodilo ubistvu Bruksa

Sa kamere policajca Gereta Rolfa vidi se da su policijski službenici testirali na Bruksa na alko-testu, a kako se može čuti i snimku, on je rekao da je popio tek nekoliko pića. 

Sa druge strane, prema proceni policajca, Bruks je popio mnogo više zbog čega je pokušao ga mu stavi lisice na ruke i privede ga.

Snimak se završava tako što se Bruks opire policajcima i dolazi do rvanja, nakon čega se čuje da mu policajac poručuje da prestane da se "opire".

Sa drugog snimka, koji su zabeležili očevici vide se poslednji momenti Bruksa koji pokazuju da je upucan u pokušaju da pobegne sa mesta incidenta.

Ruska Raša tudej montirala je video koji prikazuje obe perspektive ovog događaja koji će svakako imati dodatni uticaj na američko javno mnjenje.

Pogledajte video.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading