Stravičan zločin u Dnjepru: Silovao dečaka, udavio ga, pa nastavio da se iživljava s njegovim lešom!

Autor: informer.rs, Republika

Svet

06.06.2020

05:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani ukrajinski beskućnik (59) iz Dnjepra silovao je dečaka Rodiona Volkova (12), zatim ga udavio, a onda seksualno opštio s njegovim lešom! Monstrum je nakon nezapamćenog zločina uhapšen i preti mu doživotna robija

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Beskućnik je malog Rodiona sreo na ulici dok se dete vraćalo sa fudbalskog treninga kući. Ponudio mu je slatkiše i uveo ga u obližnju radnju, gde je kupio čokolade i bombone. Sve to snimile su kamere ispred prodavnice i kod kase. Nakon što je dečaku dao slatkiše, beskućnik ga je odveo u obližnji park u centru grada, gde se nalazi jedna napuštena zgrada, u kojoj je monstrum očigledno živeo.

Tamo je, kako je istraga pokazala, najpre silovao, a potom i zadavio malog Rodiona. Ukrajinski mediji javljaju da se pedofil zatim satima seksualno iživljavao nad lešom nesrećnog dečaka.

Porodica ubijenog Rodiona prijavila je njegov nestanak nakon što nije došao kući sa treninga, niti se javljao na svoj mobilni telefon. Policija je pomoću satelita locirala njegov telefon i počela da pretražuje park, te je vrlo brzo pronašla monstruma i njegovu žrtvu u napuštenoj zgradi.

Dečak bio veliki fudbalski talenat

Ubijeni dečak Ridion Volkov bio je veliki fudbalski talenat i njegovi treneri su mu predviđali blistavu karijeru. Bio je odličan đak, a živeo je sa majkom, dekom i bakom.

- Kada su policajci upali u taj objekat, zatekli su čoveka kako leži na krevetu pokriven gomilom odeće. Čim ih je video, on je brzo ustao i navukao pantalone. Lice mu je bilo prekriveno krvlju i bio je iznenađen i veoma nervozan. Kad su policajci pomerili odeću sa kreveta, pronašli su telo golog dečaka - rekla je portparolka djneparske policije Ljudmila Koplenko.

Pedofil je u policijskoj stanici priznao zločin i hladnokrvno do detalja opisao kako je namamio, silovao i ubio dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading