(ŠOK SNIMAK) Građanski rat u Americi ne jenjava! Crnci biju žene, vlasnici lokala pucaju, holivudske zvezde plaćaju kaucije nasilnicima

Autor:

Svet

01.06.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Širom Amerike nastavljaju se žestoki protesti u čak 140 gradova ove zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Neredi izazvani ubistvom Džordža Flojda ne jenjavaju, a crnci širom Amerike više ne napadaju samo policiju, već je ceo sukob prerastao u građanski rat, a njihova meta postali su i nedužni građani.

Tako su jedna starija gospođa i njen suprug upali u kandže vandala koji su opljačkali njihovu radnju. U trenutku kada su pokušali da ih odvrate od namere, žena je pretučena, a radnja uništena. 

Jedan od Tviteraša koji je i objavio gnusan snimak prebijanja žene, podsetio je na to da su praktično i za ovakve nasilnike, koji su hapšeni tokom proteklih dana, slavne ličnosti iz Holivuda pokrenule akciju plaćanja kaucije kako bi bili pušteni na slobodu.

 

 

Naime, glumac Džastin Timberlejk pozvao je sve da mu se pridruže u skupljanju novca za plaćanje kaucija za one koji protestuju u Minesotu, a koji sami nemaju novca da tu kauciju plate... Pomenuti Tviteraš je zato sarkastično zaključio:

"Nije li utešno da znamo da ako (nasilnici koji biju ženu, prim. aut) budu identifikovani i uhapšeni, da će holivudske zvezde platiti kauciju da ih izvuku?".

Nakon objavljivanja snimka na kome se vidi brutalno nasilje nad starijom ženom koja brani svoj lokal, objavljen je i video u kome vlasnici prodavnica uzvraćaju udarac protestantima, a u stvari kriminalcima koji su došlli da pljačkaju, pucajući na njih.

 

 

Podsetimo, demonstranti su sinoć opkolili Belu kuću, a predsednik Amerike Donald Tramp je zbog toga evakuisan u bunker!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading