Korona se širi među visokim zvaničnicima: Putin objavio vest koja je potresla Rusiju!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

14.05.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ruski ministar obrazovanja Valerij Falkov bio pozitivan na koronavirus.

RepublikaFoto: Photo by Martin Sanchez on Unsplash
Foto: Ilustracija

To je šesti visoki ruski zvaničnik koji je oboleo od Kovid-19 u zemlji koja ima više od 250.000 zaraženih, preneo je Rojters.

Govoreći na sastanku vlade putem video linka, Putin je rekao da nije tajna da je Valerij Falkov (41) ministar nauke i visokog obrazovanja bio pozitivan na korona virus i oporavio se i pitao ga kako se oseća.

- Hvala Vladimire Vladimiroviču, već sam bolje i aktivno se vraćam na posao - odgovorio je ministar.

Falkov je četvrti član Putinove vlade za koga se zna da je oboleo od Kovid-19, uključujući premijera Mihaila Mišustina koji se još oporavlja, ali je prisustvovao najmanje jednom sastanku vlade putem video linka.

Ranije ove sedmice portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je zaražen korona virusom i da je dobio obostranu upalu pluća.

Kremlj je saopštio da se o zdravlju Putina (67) pažljivo vodi računa i većina njegovih nedavnih javnih nastupa bili su sastanci vlade kojima je prisustvovao putem video linka iz sobe u svojoj rezidenciji van Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading