(VIDEO) BEZ MILOSTI: Pogledajte kako se nemačka policija obračunala sa demonstrantima koji protestvuju zbog ograničenja izazvanih koronom!

Autor: mediji, Republika

Svet

09.05.2020

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Nemačkoj ima velike probleme sa demonstrantima koji protestuju protiv ograničenja uvedenih zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Ruptly
Hapšenja u Nemačkoj

Veliki broj evropskih zemalja uvele su mere borbe protiv koronavirusa koje podrazumevaju različita ograničenja. 

Nemačka nema policijski čas, ali tamo je na snazi zabrana okupljanja većeg broja ljudi. Takođe, granice su zatvorene i obavezno je nošenje maske i rukavica na javnim mestima.

Nemci su ove mere dočekali "na zub" pa svakodnevno demonstriraju protiv odluka Bundestaga.

U Berlinu se, pre dve nedelje, nemačka policija sukobila sa desetinama demonstranata koji su protestovali zbog mera blokade uvedenih zbog pandemije virusa korona, a više od stotinu ljudi je uhapšeno. Tada su neki demonstranti nosili i majice na kojima su optuživali kancelarku Angelu Merel da je "zabranila život", dok su poruke drugih pozivale na "slobodu".

Za razliku od Srbije, gde svaki građanin može da iskaže svoje mišljenje, policija u Nemačkoj nasilno hapsi i tuče demonstrante kako bi ih sprečila da izraze svoje mišljenje i nezadovoljstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maxmen

09.05.2020 22:18

Bravo nemacka policijo,zna se postupak ako demonstracije nisu najavljene na vreme