(VIDEO) LUDNICA: Desetogodišnjak ukrao automobil, bežao od policije i pravio haos!

Autor: Telegraf, Republika

Svet

09.05.2020

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak (10) i njegova mlađa sestra (4) ukrali su automobil i nalik video igrici "GTA" bežali od policije u sibirskom gradu Tomsk, koja je pokušavala na sve načine da ih sustigne.

Kako navodi "Raša tudej", roditelj su bili u prodavnici, a nestašni sin je to iskoristio, uzeo ključeve od terenskog vozila i sa sestrom krenuo u ludu vožnju koja je grad od pola miliona stanovnika digla na noge.

Dečak je vozio bahato i malo je reći da nije poštovao saobraćajna pravila, što je ubrzo privuklo pažnju policije koja je krenula u poteru za terenskim vozilom, ne znajući još da imaju posla sa 10-godišnjakom.

Čak i kada je policijska potrola sustigla "ukradeni" automobil, dečak je odbijao da se preda i u punoj brzini je uleteo u suprotnu traku, te su ostali vozači morali da se sklanjaju kako bi izbegli čeoni sudar, prenosi "Raša tudej".

Da situacija u saobraćaju bude gora, taj dan je bio veliki pljusak, što je još dodatno otežalo uslove vožnje. Dečak je bio “hladan kao špicer”, a njegova četvorogodišnja sestra u jednom trenutku je zaplakala i dozivala mamu.

- Bebo, sve je okej, nemoj da plačeš. Neće nas stići... Policijaci jednostavno ne mogu da nas uhvate - kazao je dečak sestri dok su krstarili ulicama Tomska i pravili haos u saobraćaju.

Neizbežno se, međutim, desilo - dečak je izgubio kontrolu nad vozilo i sleteo sa puta i završio na železničkim šinama.

- Sve je gotovo draga moja - rekao je 10-godišnji vozač mlađoj sestri.

Pukom srećom niko nije povređen u incidentu, a deca su posle pregleda lekara vraćena roditeljima. Mami i tati, međutim, preti tužba da nisu vodili računa o deci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading