Nezapamćen zločin u Velikoj Britaniji: Otac zaklao sina i ćerku, pa pokušao samoubistvo!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

30.04.2020

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (40) u Velikoj Britaniji uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio ćerku i sina, prenose ostrvski mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navodi "Metro", do incidenta je došlo u Ilfordu, gde su 19-mesečena ćerka Pavinja i trogošnji sin Nigiš Nitijakumar pronađeni mrtvi. Policija je saopštila da je Pavinja preminula na licu mesta, dok je Nigiš podgledao povredama u bolnici.

Osumnjičeni otac uhapšen je u bolnici gde su mu lekari zbrinuli rane koje su pričinjene nožem, te neki mediji pretpostavljaju da je pokušao da izvrši samoubistvo. Kako je saopštila policija, on se nalazi i dalje u toj zdravstvenoj ustanovi i pod nadzorom je.

- Smrt ove nevine dece je tragedija i radimo na tome da razumemo zbog čega se ovo desilo. Zbog uticaja ovakvog zločina na lokalnu zajednicu, želim da uverim javnost da ne tražimo druge individue koje su povezane sa smrću dvoje dece i nema razloga da žitelji ovog područja budu u strahu. Ako neko ima informacije o ovom zločinu, molim vas da kontaktira policiju - kazao je inspektor Viki Tamstal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading