Boris Džonson postao otac po šesti put!

Autor: Republika

Svet

29.04.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Velike Britanije Boris Džonson i njegova verenica Keri Simonds dobili su danas sina. Portparolka premijera i njegove partnerke saopštila je da su i mama i beba "veoma dobro".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- Premijer i njegova partnerka Simonds s oduševljenjem objavljuju rođenje zdravog dečaka u bolnici u Londonu rano jutros - rekla je i dodala da oni zahvaljuju "fantastičnom medicinskom osoblju".

Džonson, 55 i Simonds, 32, u martu su objavili da beba stiže "početkom leta", kao i da su se verili krajem prošle godine. Oni su prvi nevenčani par koji se uselio na adresu Dauning strit 10. Ipak, treći je par koji je tokom života na ovoj adresi dobio prinovu, posle Blera i Kamerona.


Džonson se u ponedeljak vratio na posao, pošto se oporavio od korona virusa, simptome Kovida-19 imala je i njegova verenica.

Džonson je početkom marta najavio da će verovatno uzeti dvonedeljno porodiljsko odsustvo kada se beba rodi, ali nije izvesno da će sada to uraditi, pošto se zemlja nalazi u vanrednoj situaciji zbog epidemije korona virusa. Džonson ima četvoro dece iz prethodnog braka, kao i jedno iz vanbračne zajednice, prenosi Dejli mejl. Vest su pozdravili političari i mnoge javne ličnosti širom Britanije.

- Kakva srećna vesto usred tolike nesirugnosti - 2020. je sigurno godina koju nikad neće zaboraviti - naveo je predsedavajući Predstavničkog doma Lindzi Hojl uz čestitku paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading