(VIDEO) PUTIN IZRIBAO GUBERNATORE: Putevi su nam puni rupa, provozajte se malo

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

27.04.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je putem video-konferencije održao sastanak u vezi s poplavama i požarima, a delovi sastanka emitovani su na državnoj TV.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin preporučio je liderima regiona i drugim činovnicima da probaju da se provozaju putevima koji su u rupama, kako bi i sami shvatili kakvo je stanje posle poplava koje su pogodile neke delove Rusije.

Putin je putem video-konferencije održao sastanak u vezi s poplavama i požarima, a delovi sastanka emitovani su na državnoj TV.

Pri kraju sastanka, predsednik je konstatovao da su lideri regiona u prvi plan stavljali probleme sa isplatom sredstava iz federalnog budžeta.

- Pritom se često takvi problemi pojavljuju ne zato što nema dovoljno novca nego realizacija, odluka prosto "tone" od proceduralnih pitanja. Putevi uništeni prošlogodišnjim poplavama u Amurskoj oblasti iz birokratskih razloga ni do dana današnjeg nisu obnovljeni. I ljudi su primorani da se voze po rupama. Sami se provozajte po takvim putevima i onda ćete shvatiti da treba raditi brže - zaključio je Putin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading