Asanž napravio dvoje dece u ambasadi Ekvadora u Londonu

Autor: telegraf

Svet

12.04.2020

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž otac je dva dečaka koje je rodila advokatica Stela Moris, javlja Dejli Mejl. Morisova se zaljubila u Asanža pre pet godina kada ga je prvi put posetila u ambasadi Ekvadora u Londonu, a iz njihove ljubavi izrodila su se dva sina Gabrijel (2) i Maks koji ima tek godinu dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džulijan Asanž

Asanž i Moris su vereni od 2017. godine. Prema pisanju medija, Gabrijel je začet dok se Asanž skrivao u ambasadi Ekvadora, i dok su ga, kako se veruje, američke obaveštajne službe konstantno prisluškivale. Veruje se i da su Asanž i njegova verenica uspeli da sakriju trudnoću čak i od ekvadorskih vlasti koje su godinama pružale utočište jednom od najtraženijih ličnosti u svetu.

Podsetimo, Asanž se trenutno nalazi u engleskom zatvoru Belmarš. On je u zatvoru od aprila prošle godine kada su ga uhapsili u ambasadi.

Navodno se za postojanje mališana saznalo prošle sedmice tokom suđenja Asanžu.

Kako navode mediji, Asanž je putem video-linka gledao rođenje oba sina, a Gabrijela je čak i upoznao jer ga je Morisonova navodno jednom krišom unela u ambasadu.

Morisova je navodno čak rekla da sumnja da su američki špijuni pokušali da ukradu Gabrijelov DNK nakon što su posumnjali da je dete Asanžovo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading