Šeik Muhamed: Tako mi Boga, zaplakao sam kad sam čuo kako pevate himnu Emirata!

Autor: Tanjug

Svet

04.04.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeik Muhamed bin Zajed uputio je podršku svim rezidentima i posetiocima prisutnim na teritoriji Ujedinjenih Aarapskih Emirata (UAE) koji su preko društvenih mreža izrazili svoju zahvalnost na nezi koju im pruža Vlada UAE tokom epidemije korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šeik Muhamed

- Mnogi rezidenti su na društvenim mrežama pevali himnu UAE, želeo bih da priznam svim gledaocima, tako mi Boga, kada sam vas čuo, familijo moja kako pevate himnu Emirata, suze su mi pošle na oči - poručio je Bin Zajed, princ i prestolonaslednik Emirata Abu Dabi i zamenik glavnokomadujućeg Oružanih snaga UAE.

On je svim građanima i rezidentima UAE zahvalio na uloženom trudu tokom borbe sa pandemijom korona virusa.


- Neka bog čuva vas i čuva zemlju u kojoj ste verni kao i njeni stanovnici. Da bog da, da prođemo kroz ovaj period zajedno, zdravi nagrađeni i sa verom u gospodara, ako bog da. Bog vas čuvao. Zahvaljujem vam, braćo moja, hvala vam za sav trud - poručio je šeik u video obraćanju.

UAE su zbog pandemije Covid-19 proglasili dvonedeljnu zabranu kretanja u Dubaiju, a jedna od mera predviđa i opsežna testiranja u gušće naseljenim područjima.

Prema poslednjim podacima, u toj zemlji ima 2.179 potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom i 29 smrtnih slučajeva, preneo je Rojters.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading