MANDIĆ ZAMOLIO VUČIĆA: Predsedniče, pomozite!

Autor: Tanjug

Svet

23.03.2020

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta, Andrija Mandić, obratio se danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sa molbom da u što kraćem roku uputi pomoć Crnoj Gori, koja se, kako je naveo, nalazi u teškoj situaciji zbog epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Andrija Mandić

Mandić je predsednika Srbije zamolio da jedan deo potencijala kojima Srbija kao država raspolaže stavi u funkciju borbe protiv koronavirusa u Crnoj Gori.

- Pozivam Vas da, u skladu sa mogućnostima, a imajući u vidu i situaciju u kojoj se nalazi i Srbija, pomognete Crnoj Gori kako bi se što uspešnije borili sa ovom pošašću - rekao je Mandić, prenosi DF.


On je naveo da je situacija posebno teška na severu Crne Gore, koji je, kako navodi, zbog dugogodišnjeg ekonomskog zaostajanja i siromaštva, ovih dana suočen sa nedostatkom neophodne medicinske opreme za borbu protiv koronavirusa.

- U Pljevljima, Bijelom Polju, a i u čitavoj Crnoj Gori nedostaju respiratori, testovi, zaštitne maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju. Vaša pomoć ne bi pomogla samo srpskom narodu, nego svim narodima i građanima Crne Gore, koji znaju da u Srbiji uvek imaju samo prijatelja - poručio je, između ostalog, Mandić u pismu Vučiću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading