(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE! Srbijo PROBUDI SE! Novi potresni snimak dolazi iz Italije: Doktorka ima samo jednu poruku: "Zaključajte se"

Autor: b92.rs, republika.rs

Svet

23.03.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soba za sobom italijanske bolnice u Kremoni, gradu u pokrajini Lombardiji više nije ispunjena medicinskim radnicima i osobama kojima je potrebna pomoć, već sad broji kovčege.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Toliko ih je da je i bolnička kapela dobila novu namenu. Porodice umrlih nisu i neće skoro biti u prilici da se pozdrave sa svojim voljenima. U Italiji postaje realnost - ljudi umiru sami.

Da stvar bude strašnija, pacijenti su sve mlađi i mlađi, što je dosad nezabeležena situacija u svetu kada je reč o koronavirusu, koji najteže utiče na stariju populaciju.

Lekarka Emanuela Katanaći za svet ima samo jednu poruku: Zaključajte se.

Podsećanja radi, do sada je u svetu zabeleženo više od 340.000 zaraženih koronavirusom, umrlo je skoro 15.000, a oporavilo se više od 99.000 ljudi.

Nakon Kine, najveće žarište je u Italiji u kojoj je obolelo više od 59.000, a u crnoj statistici prestigli su i Kinu nakon što je borbu sa koronavirusom izgubilo skoro 5.400 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading