(FOTO) EVROPA SE "SAKRILA" OD KORONE: Ovako izgledaju ulice Velike Britanije, Italije, Španije... Borba je tek počela!

Autor: Republika

Svet

20.03.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puste ulice, pogotovo u večernjim satima, prizori su koji se mogu videti u svim gradovim u Srbiji... Isto tako, i Evropa se "sakrila" od korone jer iz dana u dan raste svest građana o tome koliko je izolacija važna u ovom kritičnom trenutku za čovečanstvo.

Italija je trenutno žarište virusa i trenutno broji 3.405 umrlih od posledica korone. Na ulicama ove zemlje je pusto. Iako se danima priča kako Italijani nisu dovoljno ozbiljno shvatili ovu opasnost, sada se to promenilo...

I u Španiji se veoma brzo povećava broj obolelih, u ovom trenutku 833 osobe su preminule od koronavirusa. 

Gradovi su pusti, vidi se tek poneki prolaznik. Ulice se dezinfikuju, pandemija ne jenjava...

Oko 20.000 vojnika izašlo je na ulice Londona. Britanija ima preko 2.600 potvrđenih slučajeva, a više od 100 je preminulo. 

Mere opreza se poštuju, po gradovima nema šetača, a ljudi nema ni u prevozu.

Susedna Mađarska takođe se suočava sa ovom pošasti na isti način. Zabrane kretanja i preporuka izolacije - nema razlike u savetima nadležnih.

Ulice puste i u ovoj zemlji...

U svetu je do sada od posledica koronavirusa obolelo 253.551, a umrlo 10.417 osoba. Ovaj virus je veliki udarac za ceo svet i svi se uz velike napore bore sa pandemijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading