JEZIVO: Pronađena glava i noge novinarke ubijene na podmornici!

Autor: Republika

Svet

07.10.2017

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danska policija saopštila je u subotu da je pronašla glavu i noge švedske novinarke Kim Val koja je u avgustu umrla pod misterioznim okolnostima na podmornici danskog pronalazača.

RepublikaFoto: youtube.com/BBC Newsnight
Kim Val

- Njena glava pronađena je u torbi u kojoj su bile i dve noge - rekao je kopenhaški policijski inspektor Jens Moler. U drugoj torbi nalazila se njena odeća.

Za njeno brutalno ubistvo osumnjičen je Peter Madsen (46), ekscentrični danski izumitelj, inovator i milioner. On se sumnjiči da je novinarku ubio 10. avgusta, nakon što se ukrcala na njegovu podmornicu. Novinarka je istraživala život i rad ovog misterioznog pronalazača. Na sudu u Kopenhagenu predstavljeno je kako je na njenom telu pronađeno 15 ubodnih rana, a na Madsenovom računaru pronađeni su video zapisi koji prikazuju žene podvrgnute brutalnom mučenju, između ostalog i odsecanju glave, piše Daily Mail.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading