Devojčica (8) išla kilometarima SAMA KROZ ŠUMU da dovede pomoć povređenoj majci: Bila je sva izgrebana, a priča ima TUŽAN KRAJ

Autor: Blic

Svet

07.03.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što u automobil u kojem se na mestu vozača nalazila tridesetdvogodišnja Mendi Morhaus, majka devojčice stare osam godina, koja je i sama bila putnica istog, sleteo u jarak pored puta, u Džordžiji, dete je prepešačilo nekoliko kilometara kroz šumu u potrazi za pomoći njenoj majci, koja je ostala povređena i bez svesti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izgrebanu i izujedanu od insekta devojčicu, primetili su lokalni stanovnici, sledećeg dana u podnevnim časovima. Njima je njena pojava bila sumnjiva pa su joj pritrčali u pomoć, nakon čega je dete ispričalo šta se prethodne večeri desilo.

Ona je rekla kako je vozeći se sa majkom doživela saobraćajnu nezgodu, kao i da je njena majka zajedno sa njom izašla iz kola, nakon čega su zajedno krenule da traže pomoć, pošavši kroz šumu.

Vlasti koje su vrlo brzo reagovale pronašli su telo njene majke, koja je nažalost peeminula od povreda.

Nesrećna žena je najpre sa svojim detetom izašla iz slupanog auta, posle čega su krenule da traže nekoga ko bi im u tom trenutku pomogao i prevezao ih do najbliže bolnice, prenosi Newser.

Posle određenog vremena Mendi Morhaus je počela da gubi svest a vrlo brzo je i pala u nesvest. Njena ćerka provela je noć u šumi pored majčinog onesvešćenog tela, a kada je krenulo da sviće odlučila je da put nastavi sama kako bi što pre pronašla nekoga ko bi im pomogao.

Šerif koji je najpre zbrinuo nesrećnu, ali veoma hrabru devojčicu, rekao je za lokalne medije kako je ona izuzetnoo dete.

- Iako mokra, izudarana i izgrebana od raznog rastinja kroz koje se prethodnu noć i jutro probijala, ova odvažna devojčica pomogla nama je da pronađemo njenu majku, koja je nažalost preminula - objasnio je šerif.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading