ĐAVO SIŠAO NA ZEMLJU: Pronađeni stavični snimci mučenja i klanja žena kod ubice novinarke!

Autor: Republika

Svet

04.10.2017

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci i slike na kojima se vidi kako se ženskim osobama odsecaju glave, pronađeni su na hard disku danskog pronalazača Petera Madsena, koji se sumnjiči da je brutalno ubio švedsku novinarku Kim Val.

RepublikaFoto: youtube.com/BBC Newsnight
Peteru Madsenu Kim nije prva žrtva

On se sumnjiči da je novinarku ubio 10. avgusta, nakon što se ukrcala na njegovu podmornicu. Novinarka je istraživala život i rad ovog misterioznog pronalazača.

Njeno telo bez glave, ruku i nogu je pronađeno 11 dana kasnije u Kopenhagenu.

Gospodin Madsen negira krivicu za ovo brutalno ubistvo. Istakao je da pronađeni hard disk ne pripada njemu i da su svi iz laboratorije gde radi imali pristup tom hard disku.

Dodao je da je Kim Val preminula kada ju je poklopac na ulazu podmornicu udario u glavu. On je onda njeno telo bacio u more, pa je pokušao da počini samoubistvo.

Autopsija tela Kim Val pokazala je brojne ubode nožem - čak 15 uboda na donjem delu abdomena, u genitalijama i oko njih.

Povrede su nanesene "u vreme smrti ili nedugo nakon nje", naveo je tužilac. Njeni glava, ruke i noge odstranjeni su, verovatno nakon smrti. Tačan uzrok njene smrti tek treba da se utvrdi.

SNIMCI JEZE I UŽASA

Tužilac Jakob Buč-Džepsen je rekao da su sumnje u to da je on ubio Kim Val postale jače od njegovog poslednjeg pojavljivanja na sudu 5. septembra, piše BBC, a prenosi telegraf.rs.

On je istakao da se na pronađenim snimcima i slikama na hard disku, za koje se veruje da su stvarne, vide žene koje su mučene, obezglavljene i zapaljene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading