Pronađena prijateljica napadača u Las Vegasu: DOBILA "POKLON" OD UBICE!

Autor: Republika

Svet

04.10.2017

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merilu Denli, prijateljica Stivena Pedoka, napadača iz Las Vegasa, Stivena Pedoka uhapšena je noćas na aerodromu. Sačekali su je agenti FBI.

RepublikaFoto: twitter.com/cgilmoreNews9
Nadležni kažu da Merilu Denli možda nema veze da masovnim ubistvom

Zvaničnica sa Filipina rekla je da je partnerka napadača iz Las Vegasa Merilu Denli bila na Filipinima u vreme napada.

Portparolka za imigraciju na Filipinima Antonet Mangrobang rekla da je Denli stigla na Filipine 25. septembra letom iz Hongkonga. To je gotovo nedelju dana pre nego što je njen partner Stiven Pedok ubio 59 ljudi na koncertu kantri muzike u Las Vegasu.

Šerif okruga Klark rekao je neposredno posle napada u Las Vegasu da se prijateljica napadača Merilu Denli smatra "osobom od interesa". Policija je ubrzo posle toga saopštila da su stupili s njom u kontakt, kao i da nije bila u zemlji za vreme napada.

Denli je od Stivena Pedoka, počinioca najtežeg masovnog ubistva u istoriji SAD, dobila uplatu od 100.000 dolara nekoliko dana pre napada, piše Tanjug.

Filipinski biro za istrage (NBI), ekvivalent američkom Federalnom istražnom birou (FBI), saopštio je da su američki istražitelji od njih tražili pomoć da pronađu Denli.

- Denli je stigla na Filipine prošlog meseca, zatim je bio transfer na njen račun od 100.000 dolara od Stivena - rekao je portparol filipinske službe.

Prema Kanberi Merilu Denli (62) je australijska državljanka. Ona je emigrirala u SAD kada je imala 20 godina, da bi radila u kazinima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading