(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Imala je simptome gripa, pojavile su joj se modrice, a onda je umrla od OPAKE bolesti nakon nedelju dana

Autor:

Svet

05.02.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Armstrong imala je simptome gripa i modrice po telu, a samo nedelju dana nakon toga je umrla. Akutna leukemija pobedila je njeno mlado telo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedne večeri bila je sa najboljom prijateljicom Danijel Džonson (22) koja je izjavila: "Rekla mi je da ne zna odakle joj te modrice, a ja sam je savetovala da odmah ode kod lekara koji ju je poslao na vađenje krvi.

Vrlo brzo su je pozvali i rekli da hitno dođe u bolnicu. Dijagnostikovana joj je akutna mijeloidna leukemija. Ona je uvek nasmejana i uopšte nije shvatila koliko je situacija ozbiljna."

 

Za dijagnozu je saznala 24. januara, 29. je poslata na hemioterapiju, a već 1. februara je preminula. Iza sebe je ostavila dvogodišnju ćerku, supruga i mnogo prijatelja.

Htela je da fotografije njenog stanja budu podeljene kako bi proširile svest o tome kako ova bolest brzo napreduje. Želja joj je bila da spasi živote onima koji boluju od iste bolesti, a to još uvek ne znaju. Danjel je još ispričala i da je Sara bila jako pozitivna:

- Jaka i pozitivna, puna života. Ne mogu da verujem, mi smo sedele i smejale se veče pre nego što je umrla. Uvek se smejala i zasmejavala druge. Sve je činila za svoje bližnje, a bila je savršena majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading