KANIBALIZAM U RUSIJI: Zapio se sa drugovima, pa ih raskomadao i pojeo!

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

01.02.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (51) iz Arhangelska, grada na severu Rusije, proglašen je krivim za ubistvo svoja tri prijatelja sa kojima se družio, a potom jeo njihove delove tela. Ubistva su se dogodila u periodu od marta 2016. do marta 2017. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U presudi se navodi da je "ubio 3 osobe u cilju upotrebe njihovog tkiva".

Kako pišu ruski mediji, žrtve su bile prijatelji ubijenog, sa kojima se često sastajao i pio. Istraga je pokazala da je svoje žrtve ubijao na spavanju.

Sačekao bi da se dovoljno napiju i legnu da spavaju. Potom bi ih ubio, a onda bi raskomadao njihova tela. Delove bi pojeo, a ostatak bi spakovao u kese i bacao u reku, pišu lokalni mediji.

Dugo niko nije tražio mrtve, posebno što dvojica muškaraca koji su bili žrtve nisu imali rodbinu, a za trećeg se verovalo da je otišao na posao posle čega mu se izgubio svaki trag.

Ubicu su pronašli u stanu treće žrtve, ali je on uporno tvrdio da je njegov prijatelj napustio grad u potrazi za poslom, te da je njemu ostavio kuću na čuvanje.

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je ubica uračunljiv i da je bio svestan svojih dela. Još se čeka izricanje presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading