(VIDEO) Putin zapevao na engleskom, a razlog vas neće ostaviti ravnodušnim

Autor: Sputnik

Svet

30.01.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru projekta "Putin - 20 godina", zvanična veb-stranica predsednika Rusije objavila je album sa fotografijama i video-zapisima koji su obeležili trenutke iz dve decenije života i rada Vladimira Putina kao predsednika zemlje i šefa vlade.

RepublikaFoto: facebook.com/Sputnik Srbija
Vladimir Putin

Na veb-stranici projekta se nalazi i snimak sa koncerta britanskog muzičara Pola Makartnija, čijem je nastupu prisustvovao predsednik Rusije. Koncert je održan u centru Moskve na Crvenom trgu 24. maja 2003. godine.

Snimak prikazuje kako je Putin u decembru te godine učestvovao na humanitarnom koncertu u Sankt Peterburgu, u znak podrške ruskoj deci koja pate od ozbiljnih bolesti. Izveo je pesmu "Bluberi hil" na engleskom jeziku zajedno sa džez muzičarima.

Takođe, 5. juna 2010. godine, Putin je već kao premijer posetio nacionalni park Losini Ostrov, na severoistoku Moskve. Na snimku se vidi kako hrani mlado tele mlekom iz flašice.

- Svakog dana ću dolaziti, a ne samo na dan ekologa - oduševljeno je rekao tadašnji šef ruske vlade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading