(VIDEO) Horor scene iz kineskih bolnica! Leševi po podu, osoblje ih zaobilazi

Autor: Informer, Republika

Svet

24.01.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dramatičnih scena sa kineskih ulica gde ljudi zaraženi smrtnonosnim koronavirusom padaju kao pokošeni, na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimci iz bolnica u gradu Vuhanu, iz kojeg je, kako se pretpostavlja, krenula epidemija od koje strahuje planeta.

RepublikaFoto: Twiter.com/ISCResearch/fifty/printskrin
Horor scene iz kineskih bolnica

Na jednom snimku se vidi kako čovek leži ispred šaltera u bolnici, pored njega je prevrtnuta stolica, pa se pretpostavlja da je pao dok je čekao red. Niko mu ne prilazi, medicinsko osoblje ga zaobilazi, dok ostlali pacijeti čekaju u redu pored.

Na snimku iz hodnika bolnice vidi se kako na podu leži nekoliko tela prekrivenih belim čaršafima. Medicinsko osoblje prolazi, zaobilazi ih. Nekoliko pacijenata leži na nosilima, a ostali sede sa maskama na licu ili šetaju hodnikom.

 

 

Snimak je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama u kojima se, između ostalog, Kina optužuje da prikriva stvarno stanje u bolnicama, kao i broj žrtava opasnog virusa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading