POLICIJA TAJANSTVENA, TVRDE DA NIJE TERORIZAM: U dve eksplozije u Stokholmu ima povređenih, evakuisano oko 50 ljudi!

Autor: Tanjug

Svet

21.01.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve eksplozije potresle su rano jutros predgrađe Stokholma u kojima je jedna osoba lakše povređena, a policija je odbacila mogućnost terorizma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Eksplozije su odjeknule nešto pre zore u razmaku od nekoliko minuta na dve lokacije udaljene oko pola kilometra posle čega je evakuisano oko 50 ljudi naselja u severozapadnom predgrađu Stokholma.

Kako prenosi AP, oštećene su terase, prozori, vrata i unutrašnjost nekoliko kuća.

Poslednjih godina Švedsku potresaju eksplozije i ubistva koja se povezuju sa obračunom kriminalnih bandi.

Policija nije današnje eksplozije dovela u vezu sa kriminalnim grupama, ali nije ni pojasnila zašto je mogućnost terorizma odbačena, napominje AP.

Centar Stokholma je i pre osam dana potresla eksplozija u kojoj nije bilo povređenih, ali je oštećeno nekoliko zgrada i automobila.

I uvom slučaju je švedska policija odbacila mogućnost terorizma.

Eksplozija je odjeknula pre zore ispred ulaza u zgradu gde se nalaze lokali i nekoliko stanova, a čula se i na daljini od nekoliko kilometara.

Stanovnici desetak stanova bili su evakuisani.

Šef stokholmske policije Erik Vidstrand je rekao da je u pitanju "jedna od najsnažnijih eksplozija" koje su se desile u toj oblasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading