Boris Džonson otkrio šta misli o odlasku princa Harija i Megan Markl

Autor: Tanjug

Svet

20.01.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris Džonson uveren je da će cela Velika Britanija poželeti sve najbolje princu Hariju i njegovoj supruzi Megan, koji više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- Mislim da će cela zemlja želeti da se pridruži u tome da im poželi sve najbolje u budućnosti...Kao što sam već rekao, siguran sam da će kraljevska porodica, koja je već dugo tu, naći način da krene dalje" - rekao je Džonson za Skaj njuz u Berlinu, gde je prisustvovao konferenciji o Libiji, preneo je sinoć Rojters.

Princ Hari i njegova supruga Megan više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice i više neće koristiti titule "kraljevsko visočanstvo", saopštila je 18. januara Bakingemska palata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta, Megan Markl i princ Hari

U saopštenju se dodaje da Hari i Megan više neće primati sredstva iz javnih fondova i da će vratiti 2,4 miliona funti (2,81 milona evra) - sredstva utrošena za renoviranje svoje kuće u Vindzoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading