U avionu Er Fransa nađen mrtav dečak (10)!

Autor: novosti.rs

Svet

08.01.2020

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetogodišnje dete pronađeno je mrtvo u avionu Er Fransa! Kako prenosi Dejli Mejl, telo je otkriveno kada je "boing 777" sleteo u Pariz u utorak 7. januara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Avion Er Fransa, let AF703, leteo je iz Obale slonovače za Francusku. Put je trajao oko šest sati i letelica je sletela oko 17 časova na aerodrom Šarl de Gol. Putnici su se iskrcali, usledila je kontrola aviona. U trupu, u delu gde se nalazi oprema za sletanje, osoblje je otkrilo telo mrtvog deteta.

Er Frans je potvrdio da je beživotni slepi putnik otriven u letelici koja je saobraćala od Abiđana do Pariza i saopštila da je u toku istraga o njegovoj smrti. Nezvanično, reč je o dečaku.

Prošle godine telo slepog putnika pronađeno je u bašti kuće pored Aerodroma Hitrou. Navodno je ispalo iz aviona koji je doleteo iz Nairobija, glavnog grada Kenije, kada je pilot otvorio stajni trap zbog sletanja. U stajnom trapu letelice pronađene su njegove stvari, ranac i flašica sa vodom. Pretpostavilo se da je on već bio mrtav i pre nego što je ispao iz aviona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading