Pucnjava u Hjustonu: Ubijene 2 osobe, ranjeno 7 tokom snimanja muzičkog spota!

Autor: Republika

Svet

28.12.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje ljudi je ubijeno, a sedmoro povređeno tokom napada na filmsku ekipu koja je snimala mizički spot u blizini Hjustona, javlja CBS News.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Foto: Ilustracija

Lokalni šerif Ed Gonzales rekao je danas kako je policija dobila dojavu o pucnjavi u jednoj stambenoj četvrti sinoć oko 21:30.

Grupa mlađih muškaraca snimala je muzički video spot na jednom parkingu, gde je bilo mnogo automobila. Prema rečima šerifa, čini se da ih je grupa nepoznatih osoba napala i počela da puca na njih. Ne zna se da li su se napadači nalazili u nekom od automobila ili su na parking došli iz nepoznatog pravca.

Kod dvojice mladića konstatovana je smrt na licu mesta, dok su ostali prebačeni u bolnicu. Istražitelji pokušavaju da saznaju koji su motivi ovog napada.

Na pitanje novinara da li je reč o obračunu uličnih bandi, Gonzales je rekao da ne isključuje tu mogućnost.

- Ne isključujem tu mogućnost, ali sada ne mogu ništa sa sigurnošću da kažem jer jednostavno još ništa ne znamo - rekao je šerif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading