NENSI MRZI SVE KOJI SU GLASALI ZA MENE: Tramp udara najveću protivnicu tamo gde najviše boli

Autor: Tanjug

Svet

25.12.2019

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je kritikovao predsedavajuću Predstavničkog doma Nensi Pelosi jer je na neodređeno vreme odložila slanje usvojenog predloga opoziva u Senat, koji kontrolišu republikanci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Taj dokument je neophodan za početak "suđenja" Trampu, nakon što je Predstavnički dom izglasao njegov opoziv.

- Ona mrzi sve ljude koji su glasali za mene i Republikansku stranku. Ona nanosi štetu zemlji - rekao je Tramp.

Tramp je kritikovao i demokratske zakonodavce u vezi sa opozivom.

- Tretirali su nas veoma nefer, a sada žele da budu tretirani fer u Senatu - poručio je Tramp u razgovoru sa medijima u svom odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi, prenosi Glas Amerike.

 

 

U međuvremenu, Kongres je na prazničnoj pauzi, iako posle odluke Predstavničkog doma o opozivu, nije postignut dogovor o nastavku procesa.

Glavno pitanje trenutno u Vašingtonu je kako će izgledati takozvano suđenje u Senatu, gde republikanci imaju većinu, na kojem će se odlučivati o Trampovoj smeni i da li će demokratama biti omogućeno da pozovu nove svedoke tokom tog procesa.

Gornjem domu Kongresa još nije ni prosleđenja rezolucija o opozivu, usvojena u Predstavničkom domu, zbog čega republikanci i Tramp kritikuju predsjedavajuću Nensi Pelosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading