VELEOBRT! Šokantna anketa iz četiri najjače evropske zemlje: EU više neće da ratuje sa Putinom!

Autor:

Svet

25.12.2019

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći broj stanovnika Nemačke, Italije, Francuske i Velike Britanije želi mnogo bolje odnose sa Rusijom, pokazuje anketa koju je sproveo ruski Sputnjik u četiri najrazvijenije zapadne države.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Vladimir Putin

U anketi u kojoj su učestvovali stanovnici ovih zemalja bilo je postavljeno sledeće pitanje: Zbog sankcija koje su Rusija i EU međusobno uvele, politički i ekonomski odnosi između Rusije i EU nastavljaju da se pogoršavaju. Da li biste želeli da odnosi između EU i Rusije počnu da se poboljšavaju u bliskoj budućnosti?

Najveći broj učesnika ankete rekao je da želi da odnosi između EU i države kojom upravlja Vladimir Putin budu bolji. Čak 84 odsto Nemaca izjasnilo se za bolju saradnju Moskve i Brisela, dok je za ovakav pakt glasalo i 78 odsto Italijana, 75 odsto Francuza i 68 procenata Britanaca. Ono što je posebno interesantno jeste da su u sve četiri države žene pokazale veću zainteresovanost za otopljavanje odnosa Rusije i EU, dok su se mlađe generacije (do 35 godina) i ljudi srednjeg obrazovanja izjasnili protiv boljih relacija sa Moskvom.

 

 

Anketu je za Sputnjik sprovela agencija "Ifop" u periodu od 2. do 15. oktobra 2019. ove godine. U ispitivanju je učestvovalo 4.012 osoba starijih od 18 godina, a ovaj uzorak, kako je naglašeno, reprezentuje stanovništvo zemlje po polu, uzrastu i geografiji. Maksimalna greška uzorka za podatke u celini iznosi +/- 3,1 odsto, uz pouzdanost ankete od 95 odsto.

Dajte puževe, oni su afrodizijak!

Predsednik Rusije Vladimir Putin izdao je nalog ministru poljoprivrede da hitno organizuje isporuku jedne vrste puževa u Rusiju jer su oni dobri za potenciju.

- Neka svi navale na puževe! Ujedno ćemo rešiti demografski problem - našalio se predsednik na nečiju primedbu da je puž jak afrodizijak, dok je ministar poljoprivrede Dmitrij Patrušev već ispitao sve okolnosti pod kojima može doći do uvoza ovih životinja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading