Samo na OVO PITANJE Putin nije odgovorio!

Autor: Republika

Svet

20.12.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaobišao je danas pitanje o identitetu svoje dve ćerke na godišnjoj konferenciji za novinare.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Imenovani izvori rekli su Rojtersu, ali su kasnije povukli izjave, da je jedna od Putinovih ćerki Jekatarina Tihonova, koja upravlja projektima koji se finansiraju iz javnih izvora i učestvuje u takmičarskom rokenrol plesu.

Mediji su Putinovu stariju ćerku identifikovali kao Mariju Voroncovu, ranije Mariju Fasen, koja se bavi biomedicinom.

Međutim, nije potvrđeno da je bilo koja od njih Putinova ćerka, a predsednik, inače razveden, malo govori o porodičnom životu.

Na konferenciji za novinare, Putina su pitali o njegovom odnosu prema Voroncovoj i Tihonovoj u kontekstu posla kojim se bave.

- Upravo ste postavili pitanje vezano za posao. Vi ste pomenuli jednu ženu, pomenuli ste drugu - rekao je Putin.

Dodao je da to što su novinari naveli neke činjenice nije dovoljno, te im je savetovao: "Kopajte još malo i shvatićete kojim poslom se bave i ko je vlasnik čega i ko pomaže kome".

Ruski predsednik, međutim, dok je odgovarao na pitanja novinara nije pomenuo ime nijedne ćerke.

Inače, Putin je 15. put održao godišnji razgovor sa novinarima, a tokom četiri i po sata među pitanjima su dominirale unutrašnjopolitičke teme, ali i ključna međunarodna pitanja. Za ovogodišnju konferenciju bilo je akreditovano skoro 2.000 novinara, a Putin je odgovorio na 77 pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading