TRAMP OKUPIRAO TVITER: Za vreme rasprave o opozivu, oglasio se 45 puta!

Autor: Tanjug

Svet

18.12.2019

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp postavio je na Tviteru 45 postova pre podneva u danu kada u Predstavničkom domu američkog Kongresa treba da bude održano glasanje o njegovom opozivu. Iako je Bela kuća insistirala na tome da će predsednik biti previše zauzet da bi se fokusirao na dešavanja u Kongresu, Tramp je proveo čitavo pre podne tako što je ogorčenost i prkos izražavao putem tvitova i retvitova, prenosi AP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

- Možete li da poverujete da će me danas opozvati radikalna levica, demokrate koje ne rade ništa, a ja nisam ništa loše uradio - napisao je Tramp u jednom od Tvitova i pozvao pratioca da se pomole.

Kako su članovi Predstavničkog doma ulazili dublje u raspravu o impičmentu, pojačavao se i intenzitet Trampove reakcije, pa je sve počeo da kuca velikim slovima.

 

 

- Tako užasne laži koje iznosi radikalna levica, demokrate koje ne rade ništa. To je napad na Ameriku i napad na Republikansku stranku - napisao je Tramp.

On je optužio demokrate "za nelegalan, stranački pokušaj puča" i "proglašavanje rata američkoj demokratiji".

Američki predsednik nije planirao javne aktivnosti u vreme debate, ali je za večernje sate zakazan miting u okviru predizborne kampanje u saveznoj državi Mičigen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading