Blumberg: Tramp će "pojesti" rivale iz Demokratske stranke

Autor: Tanjug, Republika

Svet

06.12.2019

23:30 >> 23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat Demokratske stranke Majkl Blumberg izjavio je danas da će američki predsednik Donald Tramp lako pobediti bilo kog rivala iz demokratske Bele kuće na izborima sledeće godine, otvoreno izjavljujući: "Donald Tramp će ih "pojesti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Blumberg

Blumberg (77), medijski moćnik, milijarder i bivši gradonačelnik Njujorka, prošlog meseca se uključio u predizbornu trku, preneo je Rojters. On je privatno omalovažavao svoje demokratske predsedničke rivale, ali ovo je bio prvi put da je bio toliko kritičan prema njima u javnosti.

U intervjuu za CBS "Ovo jutro", Blumberg je rekao: "Gledao sam kako naša nacionalna vlada postaje sve gora, kako se ponaša u inostranstvu i u zemlji, na čelu sa našim predsednikom" i dodao da je rekao 2016. da je Tramp pogrešna osoba za posao predsednika, da nema temperament, etiku i intelekt za taj posao. Blumberg je naveo da je nije želeo još četiri godine toga, ali da je pomislio, kada je pogledao druge kandidate, Donald Tramp će ih pojesti.

Blumberg i još 14 drugih demokrata se takmiče da to postanu kandidati demokrata koji će odmeriti snage sa republikanskim predsednikom Trampom na izborima u novembru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading