(ŠOK VIDEO) Neviđena pljačka na aerodromu! Lopov ukrao 8.000, prošao je kontrolu, a onda je usledio veleobrt

Autor: blic.rs, Republika

Svet

06.12.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurnosne kamere aerodroma u Rimu pre nekoliko meseci zabeležile su neverovatnu pljačku koja se dogodila usred sigurnosne kontrole.

RepublikaFoto: youtube.com/ CCTV tape
Lopov je sve lepo osmislio, ali sudbina je čudo

Italijanska policija objavila je video-snimak sa aerodroma "Fiumićino", na kome se vidi kako čovek u majici u plastičnu kutiju na pokretnoj traci spušta dve koverte sa ukupno 8.000 evra, koje je uredno prijavio.

Međutim, dok čeka da prođe sigurnosnu proveru, iza njega se u redu pojavljuje novi putnik, čovek u beloj košulji, koji ga zaobilazi. Kako je prošao kontrolu pre žrtve, lopov je nonšalatno uzeo koverte sa novcem i nastavio dalje, brzo se udaljivši sa tog mesta.

Vlasnik novca je podigao uzbunu, pozvao obezbeđenje i počeo da traži novac. Lopov je domišljato sakrio novac u toaletu, čekavši poslednji trenutak pred ukrcavanje kako bi ga pokupio i nestao.

Ipak, policija ga je uhapsila kada je pokupšao da uđe u avion za Rusiju, dok je novac, koji je bio namenjen za lečenje, vraćen vlasniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading