(FOTO) ŠOK! BOLESNIJE NE MOŽE: Prodaju deci bombone sa nazivom "testisi jednoroga"?!

Autor: Republika

Svet

25.11.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U želji da smisle nešto što niko dosad nije, proizvođači slatkiša ponekad preteraju i odlutaju u potpunu bizarnost - jedan takav primer su bombone jednog španskog proizvođača koje se zovu "testisi jednoroga"!

RepublikaFoto: youtube.com/ Obzorы Igrušek Tovariщ Safronov
BOLESNO Koja se poruka šalje mališanima

Potpuno je neverovatno da bombone koje su namenjene najmlađima imaju takvu perverznu simboliku. Njihov tačan naziv je "Unicorn balls", a na kesici od bombona je napravljena ilustracija koja je, malo je reći, šokantna!

Naime, na slici se nalazi jednorog koji je okrenut tako da su u prvom planu njegovi testisi koji su obojeni veselim bojama i koji zapravo predstavljaju skandalozne bombone!

RepublikaFoto: youtube.com/Obzorы Igrušek Tovariщ Safronov
Bombona koja šokira

Ono što se nameće kao pitanje jeste kojom se to logikom proizvođač vodio kada je osmislio ovakve bombone i da li je prikladno da klinci kupuju slatkiše da takvim natpisima i da li uopšte deca mogu da shvate bizarnost poruke koju nose šarene bombonice.

RepublikaFoto: youtube.com/Obzorы Igrušek Tovariщ Safronov
Ovako izgleda sporna bombona

U svakom slučaju, roditelji su ti koji mogu da reaguju. U poslednje vreme se ne može pretpostaviti odakle sve vreba opasnost kada je dostupnost neprikladnog sadržaja deci u pitanju, pa evo sada se to preselilo i u svet slatkiša za koji smo svi verovali da nikada ne bi mogao da bude pogodno tle za rast bolesnih ideja.

RepublikaFoto: youtube.com/JunkFoodTasterDotCom

Imaju seriju proizvoda "inspirisanih" testisima

Isti proizvođač slatkiša ima i žvake koje se zovu "testisi kamile"!

Ovo čitav slučaj čini još složenijim jer, očigledno, proizvođač ne vidi ništa sporno u takvim nazivima i simbolici koju oni imaju, a da su pritom proizvodi namenjeni deci.

Jedna dvedesetšestogodišnja mama iz Birmingema je bila zgranuta kada je videla šta je njena ćerka kupila.

- Bilo mi je odvratno! Mislim da je potpuno neprimereno. Uznemirena sam zbog kompanije koja proizvodi ovo - rekla je Šarlin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading